Duurzaam gestookt
Wij willen iedereen verleiden om van een bijzondere duurzame borrel te genieten. Genever, gin en likeuren van Stokerij Soestdijk zijn uniek van smaak en daar zijn wij trots op. Wij denken dat echt iedereen kan genieten van een lekkere lokale borrel.
Jenever zoals het bedoelt is
Veel van de huidige jenevers worden gemaakt op basis van neutrale alchohol waar een scheut moutwijn aan wordt toegevoegd. En om de scherpe alcohol te verdoezelen gooit men er nog een flinke schep suiker bij. Bij Stokerij Soestdijk gaan we terug naar hoe jenever ooit gemaakt werd. Dus op basis van moutwijn en kruiden. Wij branden onze eigen moutwijn en deze gaat vervolgens twee keer door de alambiek met als resultaat een mooie zachte genever.


Biologisch of lokale ingrediënten
Wij stoken met biologische ingrediënten omdat wij geloven dat dit beter voor onze drank, onze landbouw en voor ons allemaal is. Zo komt de rogge voor onze roggegenezer van de Soester Eng. Daarnaast stoken wij onze seizoensspecials met wildgeplukte vruchten en noten.